Huldiging Corrie Verdonk

Op 11 Juni 2009 heeft de Organisatie LOTUS® aan Mevr. Corrie Verdonk wegens haar inzet voor de LOTUS® ,de Gouden Dokter C.J.Leene Penning uitgereikt .
Deze hoogste LOTUS® onderscheiding werd uitgereikt door de voorzitter van de Organisatie LOTUS® Mevr.W.J.P.van Kleef-Bergmans.
Zij sprak haar bewondering uit over de inzet en betrokkenheid van mevr. Verdonk.
Mevr. Verdonk heeft zich van het begin af aan altijd voor 100 % betrokken gevoeld en getoond op allerlei gebied ,als studieleidster , afgevaardigde bij het Rayon overleg, bestuurslid in haar eigen kring, het opleiden van nieuwe LOTUS®, als Kring leidster en als coördinator.

Ook binnen haar eigen kring is dit niet onopgemerkt gebleven en had het bestuur haar voor deze hoogste onderscheiding voorgedragen.
Na zo vele jaren een top prestatie geleverd te hebben , heeft Corrie aangegeven het rustiger aan te willen gaan doen.
Corrie zal verschillende taken door schuiven naar de nieuwe generatie LOTUS® en haar andere hobby’s en familie meer aandacht kunnen geven.

Na de uitreiking van de penning was er voor de genodigde gelegenheid tot felicitaties en konden de glazen geheven worden .De tempratuur werkte helaas niet erg mee, het was best fris en nat zo in de buitenlucht van het museum Oud Oosterhout waar de sluitingsavond van LOTUS®kring Tilburg plaats vond.

Voorzitter , Jan van Hoeckel